sport-tvpakke

Hvad er den bedste TV-sportspakke for dig?

Viaplay, Eurosport, TV2 Play, Yousee, Strive Sport, Boxer eller…? Hvem leverer den bedste og billigste tv-pakke for sportsfans i Danmark? Kom med dit bud i kommentarfeltet. Dette indlæg er ment som et oplæg til diskussion, hvor man frit kan diskutere priser, nye kanaler, nye udbydere og hvad der ellers rører sig i udvalget muligheder for TV og computere.

For nogle er en lav pris det afgørende for valg at TV-sportspakke. Det er svært, for sportsrettigheder er en dyr fornøjelse. Nogle skal jo betale de høje lønninger, som sportsstjernerne får (se liste her og dansk liste her) 😉 For andre er det udvalget kanaler, så man aldrig går glip en sportsbegivenhed. For mange er det nok en god blanding. Kom med dit input – hvad er vigtigt for dig og hvad er din oplevelse med kvaliteten de forskellige tjenester?

Kommentarer